Együttműködési Program

Köszönjük, hogy a BIO HENNA PREMIUM márka termékei mellett döntöttél és minket választottál tanulásod szempontjából!
Biztosak vagyunk benne, hogy kiemelkedő szolgáltató leszel a szépségiparban hisz, minket választottál, amivel egyben egy tudatos MÁRKA családhoz is tartozol ezek után!

Miért jó, ha velünk tartasz és hosszú távon gondolkodsz a MÁRKÁVAL kapcsolatban?

 1. Ahhoz, hogy részese lehess és a BIO HENNA PREMIUM márka családhoz tartozz, nálunk kell, hogy végezz BIO Henna Okleveles képzést, mert csak így tudsz az anyagokkal szakszerűen dolgozni és azokat használni!
 2. A Márkáink Világon egyedülállóak a piacon, hisz mindenféle engedélyekkel, bevizsgálással, tanúsítványokkal (BIO) rendelkeznek, ami manapság egyre fontosabb szempont az egészség és környezettudatosság szempontjából is és ezzel ki is emelkedsz a többi szolgáltató közül!
 3. Mivel nálunk végeztél tanfolyamot, így bekerülsz a BIO HENNA Stylistok közé és megjelenítünk Téged a weboldalunkon, így a vendégek is könnyen megtalálnak!
 4. Valamint a nálunk végzett tanulók szakmai áron tudják megvásárolni a BIO HENNA termékeket, Szakmai webáruházunkban!
 5. Ha az általunk forgalmazott Prémium minőségi termékeinkkel dolgozol folyamatosan (1 éven keresztül), azt a Vendégeid is pontosan tudni fogják, hisz 1 év után, megkapod tőlünk a BIO HENNA PREMIUM minősítést jelző ajtó/ablak matricát, ami jelzi az üzleted BIO minősítését a Vendégeknek is!
  Valamint felkerülsz BIO HENNA weboldalunkra is a kiemelkedő Stylistok közé megjelenítve szalonodat, elérhetőségedet!
 6. Mivel a BIO termékek egyre népszerűek, így a Vendégek is egyre tudatosabban választanak Szépségipari Szakembert ezt figyelembe véve, ami a saját szemszögedből egy előny lehet, hogy vendégeid körét bővítsd azzal, hogy tudatos, környezetbarát, kíméletes anyagokkal dolgozol!
 7. Hogy népszerűsítsünk Téged és Ti is minket, erre is van együttműködési programunk és ezáltal extra kedvezményes vásárlási lehetőség is!
 8. Ha velünk tartasz, biztos lehetsz benne, hogy egy nagyszerű csapathoz fogsz tartozni, ahol mindvégig arra törekszünk mi is, hogy egy nagyszerű BIO HENNA PREMIUM család tagja legyél, még pedig ezt éves rendezvénnyel fűszerezve!
  – Ahol megismerhetitek egymást, ki tartozik a BIO HENNA PRÉMIUM család tagjaihoz.
  – Ahol egy picit szakmázunk is.
  – Ahol nem csak a munkáról, de a kikapcsolódásról is szól ez!
  – Ahol ismerkedünk, jókat beszélgetünk, iszunk, eszünk!

Ezt a program leírást és feltételeket kérlek, kérd tőlünk az alábbi email címen: info@bio-henna.hu

0
  0
  Kosarad
  A kosarad üresVissza a Shop-hoz
  ×