OKTATÓNK

Elhivatottak vagyunk a szakma iránt és mi úgy gondolkodunk, hogy minőségi munkát csak is Professzionális termékekkel és szolgáltatással lehet! Éppen ezért az oktatást is csak a legjobbakkal együtt dolgozva csinálhatjuk, akik a munkájukra is igényesek és a tudást is átadják kollégáiknak!
Számunkra nem volt kérdés, hogy Tanács Anikó szemöldök Stylist-tal folytassuk tovább az együttműködést, akivel már 2019 óta működünk együtt az Apraise Professional márkánkkal. Anikó szemöldök styling magán tanfolyamaihoz Magyarországon az Apraise márkát találta méltónak a minőségi oktatáshoz, nem hiába!

Tanács Anikó

Lash & Brow Hungary vezető stylistja, kozmetikus és profi szemöldök Stylist

16 évvel ezelőtt ragadott magával a művészet és a szépség. Az évek alatt szépen összeforrt a két irány és a szemöldök styling irányába vitt. Rajz, fotográfia, styling voltak az első állomások majd következett a szempilla és szemöldök.
Iskolák, és továbbképzések jöttek sorra, hogy még inkább megtudjam valósítani azt amit szeretnék: ami a tökéletes összhang, legyen az egy fénykép vagy egy szemöldök.

2019-ben lettem az Aprasie Professional hivatalos magyarországi Szemöldök Stylist oktatója. Egyéni és csoportos képzéseket tartottunk Budapesten és vidéken egyaránt. Mivel a környezet és állatvédelem nagyon közel áll hozzám, így mondhatni egymásra találtunk a Bio-Hennával és a Kalentin márkával.

Büszke vagyok a márkákra, hogy olyan erős és tudatos vonalat képviselnek, amire sajnos még kevés példa van.
Nagy öröm számomra, hogy képviselhetem őket és szakmai oktatójukként átadhatom mindazt a tudást amit az évek alatt megtanultam. Fontosnak tartom, a mentor programot mely egy nálam végzett tanuló bármikor fordulhat hozzám, ha szakmai kérdése van vagy segítségre van szüksége. Szeretnék egy közösséget építeni, amelyben a szakembereknek tényleges tudásuk van és nem egymás ellen hanem egymásért dolgoznak.

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a Shop-hoz
    ×